Workshop De Pose Looptechniek

Wie wil niet beter, sneller en met minder blessures hardlopen ?
pose-fall-pull
Ontwerp zonder titel

Het belang van een goede looptechniek.

Starten met lopen, hoe begin je eraan? Lopen is zo eenvoudig… maar toch zo complex. Net als elke andere sport komt ook bij lopen heel wat techniek bij kijken.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

De meeste programma’s en apps slaan het techniek gedeelte over en beginnen meteen met het opbouwen van afstand en snelheid. Maar is je lichaam daar al klaar voor? Als je weet dat per jaar ongeveer 80% van de lopers voor minstens enkele weken per jaar aan de kant zit met een loongerelateerde blessure, dan kan je wel begrijpen hoeveel belang we bij De Hardloop Academy hechten aan het aanleren en verbeteren van een goede looptechniek

Als je eenmaal vertrouwd bent met de principes van een goede looptechniek, ga je efficiënter met je energie om, zal je vlugger progressie maken om sneller of langer te lopen en bovendien de kans op blessures drastisch verminderen.

Verbeter je looptechniek met de Pose Running Methode

Tijdens de workshop leer je wat de Pose Methode inhoudt wie de grondlegger is en hoe hij tot zijn methode kwam.

De belangrijkste elementen van de methode zijn; Pose- Fall - Pull de rol van de zwaartekracht. Daarnaast maak je kennis met de praktijk door te oefenen in combinatie met hardlopen. Perceptie en bewustwording zijn begrippen die regelmatig  benadrukt worden. Kortom een korte beknopte kennismaking met een methode die aanzienlijk je looptechniek kan verbeteren.

Informatie & aanmelden:

  • wanneer: zaterdag 27 mei 2023
  • Waar: Nieuw Vennep
  • Tijd: 10.00 uur - 12.30 uur
  • Deelname: 6-8 maximaal:
  • Inclusief: koffie /thee
  • Video opname: voor - na analyse
  • Kosten: € 15