Trainers De Hardloop Academy
Hardlopen verkleind Elles
Ruud Bakker 1
Paule Kooijman 2
John Robberts 1

Mijn naam is Elles van Bahlen ben geboren in 1969 en neem sinds 2015 deel aan de loopgroep .Ik ben getrouwd met Frits en heb 2 volwassen dochters. Hardlopen is mijn passie geworden en ik voel me er heel goed bij.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ik heb inmiddels aan meer dan 50 loopwedstrijdjes deelgenomen. Waaronder veel 10 k, halve en hele marathon`s en enkele ultra`s. Ondertussen heb ik aardig wat kennis en praktijkervaring opgedaan en heb in maart 2023 de opleiding tot gecertificeerd hardlooptrainer afgerond. Ik ben ook trainer bij Bootcamp Bos in Nieuw Vennep en zal ook regelmatig bootcampoefeningen en spellen tijdens de looptraining doen. Momenteel ben ik trainer van de medium groep. Iedereen heeft zijn eigen motivatie om te hardlopen en daar help ik je graag bij !

Mijn naam is Ruud Bakker trainer van de light groep 52 jaar oud en in 2008 begonnen met de start to Run bij de loopgroep. Daar heb ik het enthousiasme voor het hardlopen aan over gehouden en met name de langere afstanden. In de loop der jaren heb ik de nodige marathons gelopen. De laatste jaren heb ik trairunnen ontdekt. Iedereen heeft zijn eigen reden of doel om te gaan hardlopen. Graag zou ik mijn kennis en ervaring met andere lopers delen, zodat zij hun doel kunnen behalen.

Ik ben Paula Kooijman 46 jaar en loop sinds 2020 bij de loopgroep van de Hardloop Academy. Ik ben in 2007 begonnen met hardlopen en heb diverse trainingen gevolgd en een aantal wedstrijden gelopen. Sinds mijn aanmelding bij de loopgroep is mijn enthousiasme voor hardlopen nog groter geworden. Graag wil ik mijn ervaringen, kennis en enthousiasme met jullie delen. Om die kennis nog meer uit te breiden start ik net als Elles najaar 2022 met de opleiding tot hardlooptrainer. Paula is trainster van de light groep.

Mijn naam is John Robberts 63 jaar oud en loop inmiddels al zo lang ,dat ik de tel kwijt geraakt ben. Hardlopen is mijn passie en mijn drive. Ik vind niks leuker om mensen enthousiast te maken voor het hardlopen. Hardlopen is een laagdrempelige manier om gezond en fit te blijven. Daarentegen is  lopen ook een blessure gevoelige sport. Nog steeds staan jaarlijks veel lopers geblesseerd aan de kant. Daarom vind ik looptechniek een van de meest essentiële aspecten van  het hardlopen. Want hardlopen is net zoals welke andere sport een techniek  sport. Probleem is echter dat de meesten lopers zich daar niet bewust van zijn.  Mijn taak als looptrainer is om lopers hiervan bewust te maken. Met als resultaat dat er een win win situatie ontstaat. Trainer blij loper blij.