"Hardloper in hart en nieren"

Soms zeg ik weleens gekscherend hardlopen zit in mijn genen.

Ik ben John Robberts en inmiddels niet meer de jongste, maar nog fit genoeg om een paar keer per week mijn hardloopschoenen aan te trekken.

Hardlopen doe ik eigenlijk ik al mijn leven lang, wat ooit is aangewakkerd door een oom van mij. Op jonge leeftijd elke zondagochtend joggen in het bos. Weer of geen weer de training ging altijd door. Door op jonge leeftijd te gaan lopen, is hardlopen een vaste gewoonte geworden in mijn dagelijks leven.

Het presteren is in de loop van de jaren vervangen door het genieten niet alleen van het lopen zelf ,maar ook van het moment zelf en de omgeving. Hierdoor werkt hardlopen ontspannend en ervaar ik minder fysieke en mentale stress. Hardlopen moet vooral leuk zijn en moet geen verplichting worden door de lat elke keer hoger te leggen.

Ik ben hardloper en daarnaast al vele jaren looptrainer. Ik doe niks liever dan andere enthousiast te maken voor mijn passie. Ik gun iedereen dat gevoel wat hardlopen met je doet. Bovendien is het ontzettend effectief en laagdrempelig om actief aan  een gezonde leefstijl te werken.

Daarom wil ik met alle liefde en compassie bijdragen aan een betere, gezonde hardlopende samenleving.

IMG_0216