Hardlopen voor bedrijven

Hardlopen we kunnen het allemaal steeds meer mensen lopen hard of zijn van plan om te gaan hardlopen. De redenen om te gaan hardlopen zijn divers het zij om prestaties of gezondheid overwegingen.  Hardlopen is een laagdrempelige manier om gericht aan je conditie te werken voor meer energie en vitaliteit. Het is algemeen bekend dat onze huidige leefstijl o.a.( weinig bewegen, teveel zitten, onvolwaardige voeding en steeds meer stress) een zware tol eist voor ons fysieke en mentale welbevinden. Onze huidige samenleving telt steeds meer obese mensen met daaraan gerelateerde welvaartsaandoeningen zoals diabetes, maag/darm en lever aandoeningen, chronische vermoeidheid en verschillende vormen van kanker.

Naast het feit dat ieder individu zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar gezondheid is er ook een taak weggelegd voor de overheid en het bedrijfsleven om verantwoordelijkheid hierin te nemen. Preventief is veel winst te boeken door succesvolle leefstijl interventie programma`s voor een gezonde en gelukkige samenleving. Elke werkgever heeft belang bij een gezond winstgevend bedrijf met aan de basis vitale,fitte gemotiveerde werknemers.

Het is meer dan de moeite van overwegen waard om preventief gezondheidsbeleid als krachtige investering in te zetten.

 De Hardloop Academy: biedt het volgende

  • Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek om te brainstormen over wensen en verwachtingen.
  • Loopclinic op locatie. Thema`s als looptechniek, blessures, schoenen, trainingsschema en praktijk.
  • Training op locatie  de trainer komt naar bedrijf op een vaste dag en tijdstip
  • Training in het bos,strand of andere voorkeur.

 

%DeHardloopAcademy Hardlopen voor Bedrijven

Kennismaking

Als u als bedrijf belangstelling heeft om in overleg met De Hardloop Academy te brainstormen wat de wensen en mogelijkheden zijn. Dan kunnen we dit bespreekbaar maken tijdens een eerste kennismakingsgesprek. U kunt vrijblijvend contact opnemen via onderstaande contactknop.