Hardlopen in de Lente

Hardlopen in de Lente 
De lente is de meest geschikte periode van het jaar om te starten met hardlopen. Niet alleen de natuur komt weer langzaam tot bloei ook de mens krijgt weer meer energie. In feite draaien we met de cyclus van de natuur mee. Hierdoor voel je energieker ontspannen en kun je meer geluk ervaren in je leven.
Helaas leven we in 2019 waarin werkdruk, continue teveel prikkels( smartphone`s, social media) verkeerde voeding en weinig slaap ons steeds zieker maken.
Aan jouw de keus waar je voor kiest. Als je altijd doet wat je doet,krijg je ook steeds het hetzelfde en verandert er niets. Verandering begint bij bewust wording en met het zetten van kleine stappen elke dag weer. Deze stappen kunnen heel eenvoudig zijn en je veel resultaat brengen. Een van die stappen is om letterlijk in beweging te komen. Ga hardlopen,kom naar buiten en geniet van de natuur om je heen. Je krijgt meer energie en veel zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. 
Hardlopen is een laagdrempelig manier van bewegen waarbij niet alleen spieren en gewrichten betrokken zijn, maar ook je orgaansysteem (spijsvertering) en mentale bewust zijn. Hardlopen is wat dat betreft een goede medicatie tegen maatschappelijk gerelateerde aandoeningen als overgewicht, diabetes, stress en burn-out klachten.
Kortom, hardlopen is niet alleen gezond maar ook leuk om te doen.
Zorg wel dat je goed voor bereidt bent en laat je informeren door een ervaren hardlooptrainer bij jouw in de buurt.Meer informatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
0 Shares
Tweet
Share
Share